Logo
Kontakt Vakttelefon
Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 200 brunask 935x752
02.04 2024

Epos - designet av Halvor Bakke

Da Svedbergs skulle lage sin nye møbelserie kontaktet de den norske interiør og TV-profilen Halvor Bakke. Sammen med Svedbergs sitt designteam har han skapt noe helt nytt som
bygger på kombinasjonsmuligheter, farge, form og funksjon.

For Halvor er hjemmet mye mer enn bare trender. Det aller viktigste er at mennesker er glade og trives. Hans guru er en velkjent amerikansk kles- og interiørdesigner som snakker varmt om det klassiske og tidløse.

Han nevner sin egen TV-serie Eventyrlig oppussing som eksempel. Der reiser han rundt til uventede steder og pusser opp gamle hytter. Det er genuint og ekte langt fra stress og raskt forbruk. Hytter er jo en viktig del av den norske kulturen. Det er ikke uvanlig at folk har to hytter, én på fjellet og én ved sjøen.

Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 200 brunask 935x752
Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 120 hvit 935x752

UNIK OG PERSONLIG MØBELSERIE

Inspirasjonen til den nye møbelserien Epos kommer fra mange ulike hold. Mye inspirasjon er hentet fra magasiner, opplevelser og møter med ulike mennesker. Men magefølelsen har også vært viktig i utformingen av den nye serien.

På en enkel og inspirerende måte kan du velge blant ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og ikke minst kombinasjoner. Resultatet blir en unik og personlig løsning tilpasset for nettopp ditt baderom - ditt eget Epos.

– Baderom har av en eller annen grunn vært nedprioritert. De er generelt ganske kliniske
og kjønnsløse, synes jeg. Derfor var min utfordring sammen med Svedbergs sine formgivere å endre det bildet og skape noe annet. Det er tross alt et rom der du både starter og avslutter dagen.

« – Alle elsker spa, det dempede lyset, de behagelige duftene og den avslappende stemningen. Likevel er baderommene der hjemme ofte kalde med en masse spotter i taket og slett ikke innbydende. »

LENGT HJEM

For Halvor handler det ikke om å skape lekre og prangende hjem, men mer en bolig som viser hva man liker og hvem man er. Han trekker frem hvordan det er på et spa sammenlignet med et baderom hjemme.

– Alle elsker spa, det dempede lyset, de behagelige duftene og den avslappende stemningen. Likevel er baderommene der hjemme ofte kalde med en masse spotter i taket og slett ikke innbydende.

– Dette har vært et kjempespennende prosjekt der valgfrihet har vært et nøkkelord gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Man kan velge ulike fronter og farger, og den åpne oppbevaringen gir plass for kremer, levende lys eller noe fra naturen. Det viktigste for meg har likevel vært at møblene får baderommet til å føles koselig og varmt. Det er et sted som skal gi energi og lyst.

​Mottoet hans er ”Lengt hjem”. Nettopp det håper han å vise i samarbeidet med Svedbergs og den nye serien av baderomsmøbler som har fått navnet Epos.

​For mer inspirasjon, følg gjerne #eposbyhalvorbakke på Instagram.

Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 80 svarteik skuffelosninger 935x550 1
Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 80 svarteik skuffelosninger 935x550
Svedbergs epos halvorbakke baderomsmobel 200 brunask detaljer 935x550
Relaterte artikler
Bad amar oppussing totalrenovering comfort
Nytt bad fra A til Å
LES MER