Logo
Kontakt Vakttelefon
4097 7170 yca mobil

Breeam

I YC Amundrud har vi vært med på en rekke BREEAM-sertifiserte prosjekter de siste årene.

Her er nok møbelfabrikken “The Plus” til Vestre AS på Magnor det mest prestisjetunge med høyeste nivå BREEAM-sertifisering - Outstanding.

BREEAM er forkortelsen for Building Research Establishment Assessment Method.  BREEAM-sertifiseringen er delt inn i seks ulike nivåer: Pass, Good, Very Good, Excellent og Outstanding. Jo høyere nivå, desto mer bærekraftig og miljøvennlig er bygningen. Sertifiseringen tar hensyn til både design- og driftsfase av bygget, og oppmuntrer til bærekraftige praksiser i alle stadier av byggeprosessen.

I YC Amundrud utfører vi bærekraft i praksis. Dette oppnår vi med et sterkt fokus på fagkunnskap, solid håndverk, riktig valg av produkter og løsninger og ansvar for omgivelsene.

Økende bevissthet

Driftssikre systemer for vann, sanitær og avløp har også en avgjørende betydning for helse og velvære, og for å skape gode bo- og arbeidsmiljøer. Det er i dag en stadig økende bevissthet om at rent vann ikke er en ubegrenset ressurs, heller ikke i et vannrikt land som Norge, og i en større sammenheng står «Rent vann og gode sanitærforhold» på FNs liste over globale bærekraftsmål.

Bærekraft

I YC Amundrud er vi bevisste på at vi er med på å bygge systemer for en av samfunnets mest verdifulle ressurser, og vi legger stor vekt på bærekraft som rød tråd gjennom hele prosjektet. Bærekraft og god ressursbruk er ikke bare et myndighetskrav og et etisk ansvar, men også i høyeste grad et konkurransefortrinn som kan gi store gevinster over tid.

Når du velger YC Amundrud som totalentreprenør for rørtekniske installasjoner, er du garantert at kravene om effektiv ressursutnyttelse og bærekraft er oppfylt og at du får et anlegg som på alle måter er bygd for fremtiden.

Signuform
KONTAKTSKJEMA

Trenger du hjelp? Fyll inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

Signuform
SE VÅRE SISTE PROSJEKTER
The plus magnor 960x600

Våre prosjekter

LES MER