Logo
Kontakt Vakttelefon
Kenny eliason 60krl M Me Wx U unsplash mobil

Sertifiseringer

YC Amundrud er en Mesterbedrift med bred kompetanse, oppdaterte sertifikater og godkjenninger innen rørleggerfaget.

565912

SENTRALT GODKJENT

YC Amundrud AS oppfyller kravene til faglige kvalifikasjoner, kompetanse, kvalitetsrutiner og seriøsitet iht. byggesaksforskriften (SAK 10) kap. 9–11. YC Amundrud er godkjent innen følgende områder:

FunksjonFagområdeTiltaksklasse
ProsjekterendeSanitærinstallasjoner2
ProsjekterendeVarme- og kuldeinstallasjoner2
UtførendeSanitærinstallasjoner3
UtførendeVarme- og kuldeinstallasjoner3
UtførendeSlukkeinstallasjoner3
565913

MILJØFYRTÅRN

YC Amundrud AS er sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift. Miljøfyrtårn er et verktøy for å jobbe målrettet med å forbedre miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport. Vi bidrar på denne måten aktivt til å til å oppnå flere av FNs bærekraftmål og til den nødvendige grønne omstillingen.

565914

GODKJENT LÆREBEDRIFT

YC Amundrud AS er godkjent lærebedrift og er medlem i Opplæringskontoret for rørfag i Innlandet (ORI). Vi har til enhver tid 3–5 lærlinger.

565915

MESTERMERKET

YC Amundrud AS er registrert i Mesterbrevnemdas Mesterregister. Dette er et offentlig register over alle gyldige mestere og mesterbedrifter. Det gir oss rett til å benytte Mestermerket.

565916

BYGGEBRANSJENS VATROMSNORM

YC Amundrud AS er godkjent våtromsbedrift, godkjent av Fagrådet for våtrom. Vi bygger etter byggebransjens våtromsnorm, det vil si vannskadesikre, funksjonelle våtrom (baderom,dusjrom og vaskerom) med høy kvalitet og lang levetid.

565917

FG-900

YC Amundrud AS er sertifisert i henhold til FG 900 – sprinkleranlegg. Vi har sertifisert personell for utførelse og kontroll av automatiske slukkesystemer og sprinkleranlegg.

565918

STARTBANK

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. YC Amundrud AS er godkjent leverandør i StartBANK.