Logo
Kontakt Vakttelefon
NIBE Luft til vann varmepumpe mobil

Varme & kjøling

Vi prosjekterer, leverer og installerer systemer for varme og kjøling i offentlige bygg, næringsbygg, og private boligprosjekter.

Desto større og mer komplekse bygg, desto mer utfordrende og interessant er jobben for YC Amundrud, som leverer markedets beste løsninger for vannbåren varme og kjølesystemer. Kjøling eller oppvarming; riktig temperatur er helt sentralt. Inneklimaet må hele tiden tilpasses forholdene i omgivelsene, og med et ytre klima i endring stilles det stadig høyere krav til fleksibilitet og energieffektivitet i systemer for varme og kjøling. 
Nøkkelen ligger i effektiv regulering, som igjen bidrar til reduserte energikostnader og bærekraftige anlegg. 
I tillegg skal systemene svare til strenge retningslinjer for bo- og arbeidsmiljø, og kreve minst mulig vedlikehold.

Varmesystemer

YC Amundrud tilbyr installasjon og service av varmesystemer for næringsbygg, undervisningsbygg og leiligheter.
Vi har komplette løsninger for væske-vann varmepumper.

Generelt om varmepumper

En varmepumpe er et miljøvennlig alternativ som brukes til oppvarming av boligen. 
Varmepumpen kan også benyttes til avkjøling dersom du ønsker bedre sirkulasjon i hjemmet under varme sommerdager. Fordelen med en varmepumpe er at den gir en god og behagelig temperatur samtidig som den er energibesparende hvor du sparer på strømforbruket. 
Hvor godt en varmepumpe varmer opp boligen avhenger av flere faktorer som utetemperaturen, størrelse på boligen og isolasjon. Det kan ofte være vanskelig å finne en varmepumpe som passer din bolig og hvordan du skal utnytte energien på best mulig måte.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om hvilken varmepumpe som passer deg og ditt hjem. Vi vil mer enn gjerne bidra med hjelp som gjør at du skal føle deg trygg med ditt kjøp.

Væske / vann

Væske/vann varmepumpe henter energi som er produsert av solen fra bakken og produserer varme i vannet til boligen. 
Energien som innhentes kan være fra fjell, jord eller sjø. 
Varmepumpen er energieffektiv, det vil si at den bruker lite energi til oppvarming sammenlignet med strøm. 
For de som har et vannbårent system hjemme, kan denne varmepumpen anbefales. 
Vi har bred erfaring innen ulike størrelser og utforminger av væske/vann varmepumpeanlegg.  Vi kan levere "hele pakka" ferdig montert, eller om du som kunde velger å hente inn en annen aktør på deler av jobben. 

Luft/vann

Luft/vann varmepumpe benytter energien i luften og konverterer den til varme i væskeform. Dette alternativet sørger for både oppvarming av boligen og varmtvann. På samme måte som luft/luft varmepumpe er dette et gunstig alternativ siden den innhenter luft utenfra. Ytelsen på varmepumpen reduseres når temperaturen ute er lav. 

Bærekraft

I YC Amundrud er vi bevisste på at vi er med på å bygge systemer for en av samfunnets mest verdifulle ressurser, og vi legger stor vekt på bærekraft som rød tråd gjennom hele prosjektet. Bærekraft og god ressursbruk er ikke bare et myndighetskrav og et etisk ansvar, men også i høyeste grad et konkurransefortrinn som kan gi store gevinster over tid.
Når du velger YC Amundrud som totalentreprenør for rørtekniske installasjoner, er du garantert at kravene om effektiv ressursutnyttelse og bærekraft er oppfylt og at du får et anlegg som på alle måter er bygd for fremtiden.

Signuform
KONTAKTSKJEMA

Trenger du hjelp? Fyll inn skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg.

Signuform
SE VÅRE SISTE PROSJEKTER
The plus magnor 960x600

Våre prosjekter

LES MER